SON DAKİKA



Haber > Magazin > Keremcem'in bu sözleri kime? 'Hayatımı mahvettin

Keremcem'in bu sözleri kime? 'Hayatımı mahvettin

22 Şubat 2022 Salı - 14:09




Önceki gün esmer bir güzelle Arnavutköy'de görüntülenen Keremcem'in yaptığı telefon konuşması dikkat çekti. Ünlü şarkıcı telefonda "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz" diyerek telefonu kapatınca akıllara eski aşkı İranlı Gazel geldi.





Şarkıcı ve oyuncu Keremcem, önceki akşam esmer bir güzelle Arnavutköy'de bulunan Sur Balık'ta yemekteydi. Baş başa yemek yiyen ikili, bir ara aşka geldi. Esmer güzel, 44 yaşındaki oyuncunun saçlarını okşayarak sevgi gösterisinde bulundu. Ardından da Keremcem’in uzayan saçlarını toplayıp tepeden bağladı.

Son olarak 'Kimse Bilmez' adlı dizide rol alan Keremcem ve sevgilisine daha sonra arkadaşları da katıldı. Uzun bir sohbetin ardından ikili, art arda patlayan flaşlar karşısında şoke oldu.

Sonrasında kendilerini görüntüleyen magazin muhabirlerini aldırmayan yakışıklı oyuncu ve gizemli kız arkadaşı, arkalarını dönerek sohbete devam etti.

'BUNLARI YAPMAYACAKTIN'

Keremcem bir ara masadan kalkarak, mekanda hararetli bir telefon konuşması yaptı. Oyuncu, "Hayatımı mahvettin, senin yüzünden bu haldeyiz. Giderayak bunları yapmayacaktın" diyerek telefonu kapattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap