SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kimler geldi, kimler geçti camiada!

Kimler geldi, kimler geçti camiada!

16 Temmuz 2024 Salı - 11:18




Yeşilçam'ın usta isimlerinden Aydan Şener, yıllar boyu şöhreti sürdürmenin zor olduğunu söyledi. 1981 yılında Türkiye güzeli seçilen, kısa bir süre mankenlik yaptıktan sonra oyunculuğa adım atan sanatçı, "Ben öyle sürekli gündemde olayım, sürekli ekranlarda olayım gibi kaygılar hiç taşımadım" dedi.





Aydan Şener, Mother's Life dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Yaklaşık 40 yıldır ekranda olduğunu belirten oyuncu, "İnsanlara hep bir şekilde dizilerle, filmlerle, sonrasında tiyatroyla ulaştım. Ara verdiğim dönemler de oldu. Ben öyle sürekli gündemde olayım, sürekli ekranlarda olayım gibi kaygılar hiç taşımadım. Bazen 3-5 sene hiçbir şey yapmadığım dönemler oldu ama çok şükür insanlar beni unutmadılar" dedi.

"HEDEFİM KALICI OLMAKTI"

İlk zamanlar verdiğim röportajlarda da bunu hep söylemişimdir. 'Popüler olmak değil, hedefim kalıcı olmak' diye. Bunu başarmışım ki hiçbir şey yapmasam da gündemde olmasam da insanlar beni unutmuyorlar. Senelerce şöhreti sürdürebilmek çok zor. Kimler geldi, kimler geçti o süre zarfında camiada. Ne mutlu bana ki bu hedefimi gerçekleştirebilmişim.

"HİÇ KARŞI ÇIKMADIM"

Kızı Ecem Akbin de kendisi gibi bir dönem oyunculuk yapan sanatçı, "Evet, Ecem bir dönem oyunculuk yaptı. Birkaç dizide rol aldı. Bu tamamen onun isteğiyle olan bir şeydi. Gerçek bir sinema izleyicisi ve bir sinemaseverdir. Bütün yönetmenleri, bütün oyuncuları çok iyi tanır, sinema tarihini çok iyi bilir. Oyunculuğu da denemek istedi, ben de hiç karşı çıkmadım. Tabii karşılaşabileceği zorlukları anlattım ama hiç karşı çıkmadım" ifadelerini kullandı.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap