A+ A-
Yorum
10

Kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanıyordu! Deniz Akkaya hakkında karar çıktı

Yayın Tarihi: 17.09.2024 - 12:28
Efe Önbilgin ile ilişkisinden dünyaya gelen kızıyla yaşadığı sorunların ardından eski manken Deniz Akkaya hakkında soruşturma açılmış, ünlü ismin 'altsoya karşı silahla kasten yaralama' suçundan hapsi istenmişti. Deniz Akkaya hakkında İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nden karar çıktı.
Kaynak:MİLLİYET

Deniz Akkaya, 15 yaşındaki kızının telefonunu almak istediği için A.Ö. tarafından şiddet uygulandığını, balkona kilitlendiğini ve polis çağırarak kurtulduğunu anlatmıştı.

Yaşananların ardından eski manken hakkında soruşturma başlatılmıştı. Hazırlanan iddianamede, Akkaya'nın kızı A.Ö.'nün şikayetinden vazgeçtiği aktarılmıştı. Dosyanın kamu davasına dönüşmesinden dolayı Akkaya hakkında iddianame düzenlediği ve İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildiği belirtilmişti.

Eski manken Deniz Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiasıyla ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis talebiyle yargılandığı davada karar çıktı

İÇİNDE DEMİR TERMOS BULUNAN ÇANTA SİLAH SAYILDI

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, olay günü Akkaya ile kızı A.Ö.'nün aralarında kimin başlattığı belli olmayan şekilde tartışma çıktığını, tartışma sırasında Akkaya'nın saldırıda kullanılmaya elverişli olan ve silahtan sayılan içinde demir termos bulunan çantayı ve kablosuz kulaklığı mağdura fırlattığını, ayrıca mağdura tekme ile tokat atıp boğazını sıktığını belirtti.

4 AY 27 GÜN HAPİS CEZASI

Mahkeme, bu gerekçelerle Akkaya'yı, kızı A.Ö.'nün kendisinden şikayetçi olmadığını da dikkate alarak ‘altsoya karşı silahla basit yaralama' suçundan 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırdı.

Etiketler