SON DAKİKA



Haber > Magazin > Köpeğimle yaşıyorum, havlamayı öğrendim artık!

Köpeğimle yaşıyorum, havlamayı öğrendim artık!

02 Ağustos 2024 Cuma - 09:10




Son dönemde 'öldüğü' yönünde yapılan haberlere verdiği tepkiyle gündemde olan oyuncu Celil Nalçakan, baba olmayı hayal edip etmediği sorusuna yanıt verdi. Uzun süredir köpeğiyle yaşayan Nalçakan'ın esprili cevabı dikkat çekti.





Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, geçtiğimiz ay gazetecilerle konuşarak hakkında yapılan 'öldü' haberine isyan etmişti. Sözlerine; "Arkadaşlar sizden bir ricam var. Sabah hakkımda bazı haberler çıkmış 'Celil Nalçakan öldü' diye" şeklinde başlayan Nalçakan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Benim annem yaşlı bir birey. Kız kardeşimi aramışlar. 'Başın sağ olsun' demişler, kız bayılmış. Etkileşim alacağız diye böyle terbiyesizlik yapılmaz! Ben hep sustum ama yapan arkadaşa çok büyük maddi bir dava açacağız. Kazandığımız paranın tamamını da Lösev'e bağışlayacağız. Celil Nalçakan ölmedi ama bu saatten sonra bu parayı ödemek için çırpınıp dursunlar!

Ünlü isim, önceki gün hakkında çıkan ve ailesinin de olumsuz etkilendiğini ifade ettiği haberlere bir kez daha sitem etti.

"SON KEZ AFFEDİYORUM"

“Ailem görüyor bu haberleri. Annem arıyor, ona ‘Anne ölmedim’ diyorum, yazık kadına” diyerek haklı isyanını dile getiren Nalçakan, bu tip paylaşımları yapanları son kez affettiğini ancak bundan sonra mahkemeye vereceğini belirterek; “Hukuk önünde halledecektim ama keşke devamını getirebilsem. Beni arayıp ‘Abi ben 16 yaşındayım’ diyor. Böyle şeylerin yapılmaması lazım, şakanın da yeri var. Son kez affediyorum” şeklinde konuştu.


MİLLİYET

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap