SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kırmızı halıda şıklık yarışı

Kırmızı halıda şıklık yarışı

05 Mayıs 2015 Salı - 15:58




Yılın en önemli moda organizasyonunda ünlüler şıklık yarışına girdi.





Metropolitan Müzesi Kostüm Enstitüsü  New York'ta Gala Gecesi düzenledi. Met Galası yılın en önemli moda organizasyonu olarak  gösteriliyor. Yardım gecesi de olan Met galasında her yıl milyon dolarlık bağışlar yapılıyor. Galada  sadece bilet satışlarından 50 bin dolar gelir elde edildi.Met galasında bu yıl Japon modası ve transparanlar başroldeydi. Japon akımına en iyi uyan ise Rihanna oldu. Rihanna civciv sarısı uzun kuyruklu kostümüyle  büyüledi.

Kostümün kuyruğunu ise asistanları zorlukla taşıdı. Lady Gaga da Japon modasına uyanlardandı. Gaga giydiği siyah kimono benzeri kıyafetle geyşaları aratmadı. Sarah Jessica Parker'ın kostümünden çok başındaki şapkası ilgi gördü. Beyonce tamamı transparan ve taslarla süslü kostümüyle gazetecilerin ilgi odağı oldu.  Kim Kardashian da giydiği uzun kuyruklu transparan kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. Kardeşi model Kendal Jenner'da ablasından geri kalmadı. Jennifer Lopez gecede kırmızı işlemeli transparan kıyafet tercih etti.Madonna geceye Katy Perry ile katıldı. Popun çılgın yıldızı gecede oldukça sade bir kostüm seçti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap