SON DAKİKA



Haber > Magazin > Kıskanç Fahriye

Kıskanç Fahriye

05 Mayıs 2015 Salı - 11:40




Bir firmanın yüzü olarak Cannes Film Festivali'ne gidecek olan Fahriye Evcen, Cansu Dere'nin de aynı festivale katılmasına karşı çıktı. Evcen, gölgede





Kaprisleriyle sürekli gündem olan Fahriye Evcen'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Bir firmanın  yüzü olan Evcen'in önümüzdeki günlerde aynı markanın sponsoru olduğu Cannes Film Festivali'ne gideceği açıklandı.Azra Akın'ın da katılacağı festivale, geçtiğimiz sene de yine o markanın 'güzellik elçisi' olan Cansu Dere de katılmış ve Cannes'de büyük ilgi görmüştü.

Firma yetkilileri, Yunanistan gibi ülkelerde geniş bir hayran kitlesine sahip olan Dere'nin bu yıl da festivale gitmesini önerdi. Ancak ididaya göre Cansu Dere'nin gölgesinde kalacağını düşünen Fahriye Evcen, "Kesinlikle onun da festivale gelmesini istemiyorum" dedi.Bu dedikoduların ardından Cansu Dere'nin Fahriye Evcen'le Cannes Film Festivali'ne gidip gitmeyeceği merak konusu oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap