SON DAKİKA



Haber > Magazin > Leman Sam hayranlarını endişelendirdi!

Leman Sam hayranlarını endişelendirdi!

19 Haziran 2024 Çarşamba - 13:14




Usta sanatçı Leman Sam, geçtiğimiz gün Cihangir’de sokak hayvanlarını beslerken objektiflere yansıdı. Ünlü isim, omuriliğinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını belirtip, geçirdiği zorlu ameliyatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.





Leman Sam, geçen aylarda omuriliğinden operasyon geçirdiğini ve iyileşmeye başlar başlamaz sahnelere döndüğünü söyledi.

Cihangir’de sokak hayvanlarını beslerken görüntülenen Sam, omuriliğinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını belirtip, geçirdiği zorlu ameliyatıyla ilgili konuştu.

"SAHNEYE ÇIKMAZSAM İHTİYARLARIM"

Usta sanatçı geçirdiği operasyon ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Omurilikte bir kitle vardı, onu aldılar. Bazı yerleri etkiledi, sinirleri kestiler, kemiği kestiler onu alırken. Biraz geç iyileşiyorum. Yürüyorum ama eskisi gibi dans edemiyorum. Ameliyattan bir buçuk ay sonra bastonla çıktım sahneye, şimdi onu da attım. Başka türlü çürür insan, ihtiyarlarım sahneye çıkmazsam.


"BODRUM'A GİTMEK İSTEMİYORUM"

Sam yılbaşı ve bayramlarda artık çalışmadığını, ünlü tatil beldesi Bodrum’un ise yıllar önceki görüntüsünü düşündüğünde çok üzüldüğünü ve bu sebeple gitmek istemediğini ifade etti

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap