SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mahkemelik oldular

Mahkemelik oldular

16 Mayıs 2015 Cumartesi - 11:52




Duygu Çetinkaya,Niran Ünsal’ın katıldığı bir televizyon programında Duygu Çetinkaya hakkında söylediklerinden dolayı Niran Ünsal’ı Mahkemeye verdi





Niran Ünsal'ın kendisine, "Fuhuş operasyonunda yakalandı." sözleriyle iftira attığını savunan Çetinkaya, savcılığa başvurdu.Oyuncu Duygu Çetinkaya, özel bir TV kanalındaki programında konuğu olan şarkıcı Niran Ünsal'ın kendisine hakaret edip program çıkışında da sosyal medyadan iftira attığı iddiasıyla savcılığa başvurdu.

Hiçbir şekilde fuhuş olaylarına adının karışmadığını kaydeden oyuncu Duygu Çetinkaya, saygın, seviyeli bir ailenin çocuğu olduğunu, kız kardeşi ve annesiyle yaşadığını ve adının bugüne kadar hiçbir sansasyonel olaya karışmadığını dile getirdi. Genç oyuncu, Niran Ünsal hakkında hakaret ve iftiradan işlem yapılmasını talep etti. İkilinin ayrıca Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'nde süren bir de tazminat davası olduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap