SON DAKİKA



Haber > Magazin > Mahremiyeti tercih ediyorum!

Mahremiyeti tercih ediyorum!

19 Temmuz 2024 Cuma - 09:38




Helin Kandemir 'Bodrum ve Çeşme yerine mahremiyeti tercih ediyorum!'





'Bir Litre Gözyaşı' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi yapımlarda rol alan Helin Kandemir, son olarak 'Bihter'de 'Nihal' karakterine hayat verdi. Şimdilerde Onur Seyit Yaran'la başrolü paylaştığı 'Aşkın Yüzü' filminin heyecanını yaşayan genç oyuncu, "Tatilde bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musun?" sorusunu cevapladı.

Helin Kandemir, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Tatil döneminde çalışan oyuncu, "Yazın çalışmayı daha çok seviyorum. Yeni filminin çekimleri 10 gün sonra bitiyor, bu işle beraber çok güzel dostluklar kazandık. Onur Seyit’i de tanıdığıma çok mutluyum, çok güzel bir arkadaşlığımız oldu" dedi.

"BENİM İÇİN GEÇİŞ DÖNEMİ"

Oyunculuğa 3.5 yaşında başlayan Kandemir, "Artık çocuk oyunculuğundan kadın oyunculuğuna geçiyorum. Bu benim için bir geçiş dönemi. Genç insanların hikâyesini anlatıyor, yaşımı oynadığım için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"BEDENLERİMİZLE BARIŞIK OLMALIYIZ"

"Tatil yaparken paparazzilere bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musunuz?" sorusuna Kandemir, "Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor. Ben tatilde daha mahrem yerleri tercih ediyorum. Bedenlerimizle barışık olmak kıymetli. Hiç öyle bir korkum yok” yanıtını verdi.

"YURT DIŞINDA BİLE SEVENLERİMLE KARŞILAŞTIM"

Set öncesi Berlin ve İspanya'da tatil yapan 20 yaşındaki oyuncu, “Yurt dışına gitmeyi çok seviyorum, çok güzel geçti. Farklı kültürler gördüm. Berlin ve İspanya harikaydı. Orada bile sevenlerimle karşılaştım. Ailenle ve arkadaşlarınla vakit geçirirken tanınan biri olduğunu unutuyorsun. Yaptığınız işin dünyanın bir ucunda bile kıymetle sahiplenildiğini görmek çok güzel. Bu yüzden çok mutlu oldum. Vizem bitmeden görebildiğim bütün ülkeleri görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Bodrum ve Çeşme yerine mahremiyeti tercih ediyorum

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap