SON DAKİKA



Haber > Magazin > Maraşlı dizisine damga vurdu!

Maraşlı dizisine damga vurdu!

12 Ocak 2021 Salı - 18:02




Atv’nin iddialı dizisi Maraşlı, dün akşam ilk bölümü ile hızlı bir giriş yaptı. Büyük beğeni toplayan dizinin Firuzan’ı Rojda Demirer gündem olan isimler arasında yer aldı. Demirer’in yaşını duyanlar ise kulaklarına inanamadı.





Başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz ve Serhat Kılıç'ın rol aldığı ATV'de yayınlanan Maraşlı dizisi ilk bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitledi. Başarılı hikayesi ve oyuncularıyla göz dolduran dizide en dikkat isimlerden biri Rojda Demirer oldu. Maraşlı'nın Firuzan'ı Rojda Demirer'in hayatı merak edildi.

ROJDA DEMİRER KİMDİR?..

Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Rojda Demirer, 12 Ağustos 1980 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Diyarbakır’lı olan Demirer, 1988 yılında (9 yaşındayken) TRT Ankara Radyosu Çocuk Saati sınavlarını kazanarak radyo tiyatrosu yapmaya başladı.

Rojda Demirer, 2001 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. 2003-2008 yılları arasında da Trabzon Devlet Tiyatrosu'nda kadrolu sanatçı olarak görev aldı.

2003 yılında Aşk Olsun dizisi ile televizyon dünyasına adım atan Rojda Demirer, Adı Efsane, Kördüğüm, Acil Aşk Aranıyor, Alev Alev, Elde Var Hayat, Geniş Aile, Melekler Korusun, Kaos Örümcek ağı gibi diziler ve filmlerde de rol aldı.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Maraşlı adlı dizide Firuzan karakterine hayat veren Rojda Demirer, 1.67 metre boyunda, 55 kilo ve Aslan burcu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap