SON DAKİKA



Haber > Magazin > Meltem Cumbul pembeler içinde!

Meltem Cumbul pembeler içinde!

19 Temmuz 2024 Cuma - 16:44




Meltem Cumbul, yaz sezonunu Bodrum’da açtı. Şimdilerde tatilin keyfini çıkaran başarılı oyuncu, sosyal medya hesabında yayınladığı pembe elbiseli pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isme sevenlerinden beğeni yağdı.





Uzun süredir New York’ta yaşayan Meltem Cumbul, tatil için Türkiye'ye geldi. Ünlü isim tatil yapmak için Bodrum'u tercih etti.

"ÇALIŞMA VAR"

Mahsun Kırmızıgül ile proje hazırlığında olduğunu söyleyerek; "Bu yaz tatil yok, çalışma var" diyen isim Bodrum'da çekildiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.




Çekimlerine bu ay başlanacak olan proje için enerji depolayan Cumbul, geçtiğimiz gün Torba'daki bir otelin plajında eğlenceli halleriyle görüntülenmişti. Bir arkadaşıyla sohbet edip güneşlenirken görülen isim, mayosuyla plajda keyifli anlar yaşamıştı.

ELBİSESİ GÖZ KAMAŞTIRDI




Türkiye'nin başarılı kadın oyuncularından olan Meltem Cumbul, son olarak katıldığı bir etkinlikte pembe dekolteli elbise giymeyi tercih etti. Ünlü ismin iddialı kombini dikkat çekti.

BEĞENİ YAĞDI

Instagram hesabında 326 bin takipçisi olan Cumbul, şık elbisesiyle verdiği pozlarını, sosyal medya hesabından yayınladı. Ünlü güzele takipçilerinden beğeni yağdı.




Milliyet
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap