SON DAKİKA



Haber > Magazin > Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum

Merve Boluğur: Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum

27 Eylül 2020 Pazar - 12:21




Bir YouTube kanalına konuk olan oyuncu Merve Boluğur, kendisine neden maske takmadığı ile ilgili yöneltilen soruya, 'doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum' cevabıyla şaşırttı.





Aşk hayatı ve ilginç paylaşımları ile sık sık gündeme gelen oyuncu Merve Boluğur, Cihan Şenözlü'nün YouTube kanalına konuk oldu.

Sosyal medya fenomeni Cihanna'nın tüm sorularını yanıtlayan Merve Boluğur, hayatının en ilginç dönemini yaşadığını aktardı.

Geçtiğimiz günlerde gazetecilere maskesiz yakalanan Merve Boluğur, Cihanna'nın kendisine aktardı eleştirilere dalga geçerek cevap verdi.

"DOĞUŞTAN SOSYAL MESAFEM OLDUĞU İÇİN MASKE TAKMIYORUM"

Oyuncu Merve Boluğur, “Mesafeleri olan bir insanım. Doğuştan sosyal mesafem olduğu için maske takmıyorum. Mesafeli olduğu kadar eğlenceli bir tarafım da var. O yüzden dengelediğimi düşünüyorum. Biraz daha kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum” dedi.

MERVE BOLUĞUR ÇOCUK İSTİYOR

Aşka küsmediğinin altını çizen Merve Boluğur, “Tekrardan evliliği düşünüyorum. Bu yaz çok fazla çocuk gördüm ve kumral bütün çocukları yoldum. Aslında çocuk istiyorum” ifadelerini kullandı.


KUMRAL ERKEKLER ÇEKİCİ GELİYOR

İkili ilişkiler için bambaşka bir bakış açısında olduğunu söyleyen Boluğur, “Egolarını ne kadar indirirsen ortaya o kadar çok sevgi çıkar. Daha naif bir ilişki oluşur. Kolay mı? Hiç değil. Kendi mutluluğum için ‘önce benden başlamalı’ diye düşünüyorum. "

"Bir şekilde aslında o naif duyguları yaşamak istiyorum. Hayatımızda bir şeyleri istiyoruz ve dengeyi kuruyoruz. Ne istediğimle alakalı çok netleştim. "

"İlişkide çok aslında samimiyim. Ancak birini istemediğimde hemen duvar örüyorum. Dürüst davranmak gerekirse kumral erkekler bana çekici geliyor” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap