SON DAKİKA



Haber > Magazin > Miranda Kerr'den başarının 5 anahtarı

Miranda Kerr'den başarının 5 anahtarı

11 Mart 2015 Çarşamba - 08:20




Oğlu Flynn’le zıplamak en favori aktivitesi... Ona göre başarının anahtarıysa beş kelime: Sağlık, aşk, mutluluk, aile ve arkadaşlar.





Reebok’un ‘In Her Shoes’ yazı dizisinin bu ayki konuğu Miranda Kerr oldu. Bağımsız yapısıyla ön plana çıkan Avustralyalı manken Miranda Kerr, verdiği röportajda hem süpermodel, hem anne hem de girişimci olmaktan bahsetti. Kerr, spor dolu sıradan bir gününü anlattı.

Bir anne ve işkadını olarak,  size yardımcı olan şey nedir?
Sürekli yaptığım günlük meditasyon, dua ve olumlamalar, yıllarca zihinsel ve ruhsal gelişimimde bana yardımcı olan anahtar elementler oldu. Hayatımın çeşitli dönemlerinde pozitif kalarak
dikkatimi topladım.

 Bir gününüzü anlatır mısın?
Aslında her günüm birbirinden farklı, ama genelde oğlum Flynn’den bir saat önce kalkmaya çalışıyorum, böylece egzersizlerimi yapıp günlük programımı da gözden geçiriyorum. Sonra ikimiz için kahvaltı hazırlıyorum ve birlikte     o gün neler yapılacağını konuşuyoruz.  O da benim nerede olacağımı ve ne yapacağımı öğreniyor.
Flynn’i okula bıraktıktan sonra işe gidiyorum. Eve geldiğimde birlikte yemek pişiriyoruz, kitap okuyoruz ve onu yatırıyorum. Oğlum uyuduktan sonra bazen e - postalarımı okuyorum. Aslında biraz gece kuşuyumdur. Evin içinde dolaşarak çeşitli işlerimi hallederim, sonra da banyo yapıp yatarım.

 Fitness’ın hayatınıza olumlu etkileri nelerdir?
Egzersiz yaptığım zaman dikkatimi daha kolay toplayabiliyorum. Bana enerji ve netlik veriyor.

 İşinizin büyük ödülü nedir?
Sadece birlikte çalıştığım müşteriler ve markalarla değil;aynı zamanda sosyal medyanın da gücüyle pozitif mesajlar paylaşabileceğim bir platformada olmayı çok seviyorum. Dünyanın her yerindeki insanlarla iletişime geçebilmek inanılmaz  bir şey.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap