SON DAKİKA



Haber > Magazin > Murat Ve Hande'nin Ayrılık Nedeni

Murat Ve Hande'nin Ayrılık Nedeni

01 Ağustos 2020 Cumartesi - 11:05




Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin ayrılık nedeni ortaya çıktı. iddiaya göre Dalkılıç baba olmak istedi, Hande Erçel ise bu fikre sıcak bakmadı





Bir süredir aşk yaşayan Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çiftinin, ayrılığı sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Evlenmeleri beklenen çift, ani bir kararla ayrılmıştı. Ayrılığı Hande Erçel, sosyal medya paylaşımı ile duyurmuştu. Çiftin ayrılığı ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Ayrılık nedeninin Murat Dalkılıç'ın baba olma isteği olduğu ileri sürüldü. Takvim Gazetesi'nin haberine göre, yeni bir diziye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, anne olmanın kariyerine olumsuz etki yapabileceğini düşünüyor.

MURAT HANDE'YE ÇOK KIRGIN

Kariyer basamaklarını hızla tırmanan güzel oyuncu, popçu sevgilisine, "Evlenelim ama birkaç yıl daha anne olmayı kesinlikle düşünmüyorum" dedi. Bu sözler üzerine hayal kırıklığı yaşayan Murat Dalkılıç ile Hande Erçel, tartıştı. Fikir ayrılığını aşamayan ünlü çift, beraberliklerine de nokta koydu.

Güzel oyuncu, her ne kadar "Dostluğumuz sürüyor" dese de ünlü popçunun Erçel'e çok kırgın olduğu söyleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap