SON DAKİKA



Haber > Magazin > Murda'nın evlat acısı!

Murda'nın evlat acısı!

04 Mayıs 2021 Salı - 11:22




Murda ismiyle tanınan ünlü rap şarkıcısı Önder Doğan, 20 Nisan’da doğan kızı Ayla’yı kaybettiğini duyurdu.





Ocak 2020’de çıkardığı Eh Baba şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Murda lakaplı rap şarkıcısı Önder Doğan, aldığım ölüm haberiyle yıkıldı.

İkinci kez baba olmaya hazırlanan Murda, 20 Nisan’da dünyaya gelen kızı Ayla’yı kaybettiğini açıkladı. Murda, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Nerden başlayıp ne diyeceğimi aslında bilmiyorum. Güzel kızım benim sen artık bizim koruyucu meleğimizsin. Sebebini ve anlamını bilmiyorum daha ama Allahımın demekki sana ihtiyacı vardı ve seni yanına aldı. Üzgünüm kızım. Çok üzgünüm. Kalbım ve ruhum ağlıyor her gün. 

Seni öptüm ve kokladım ama yetmedi kızım. Çok özlüyoruz seni. Şu an bundan öte kelime bulamıyorum. Her şey çok hızlı oldu ve bitti. Bildiğim tek şey sen her zaman benimlesin. Kalbimdesin. Aklımdasın. Ruhumdasın. Sen benim dünya güzeli melek kızımsın. Annesinin ve Babasının elması, ablasının koruyucu meleği. Seni çok özlüyoruz ve çoktan çok seviyoruz. Huzur içinde dinlen kızım.”
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap