SON DAKİKA



Haber > Magazin > Neslihan Atagül: 'Hayatımda keşkeler yok!'

Neslihan Atagül: 'Hayatımda keşkeler yok!'

05 Mart 2021 Cuma - 11:12




Oyuncu Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ile evliliğinden karakteristik özelliklerine ve iç dünyasına kadar merak edilen birçok soruyu yanıtladı.





Geçtiğimiz haftalarda Amerika’daki bir dergiye kapak olan, yine Amerika’da prime time sabah kuşağında en çok izlenen show programlarından birine röportaj veren Neslihan Atagül Doğulu, bu ay da L'officiel Dergisi’nin kapak yıldızı oldu.

Hayatında keşkelere hiç yer olmadığını ifade eden 28 yaşındaki oyuncu, "Kendimi hayatın merkezine koyarsam, aldığım bütün kararlar bana hizmet ediyormuş gibi geliyor. Bunların hepsi beni hem genişleten hem de geliştiren şeyler" şeklinde konuştu.

Neslihan Atagül, "Attığım her adım, aldığım her karar beni ben yapan şeyler" sözleriyle, 'iyi ki' dediği kararlarının fazlalığından bahsetti.

"BAZEN KONUŞMADAN ANLAŞIYORUZ"

Meslektaşı Kadir Doğulu ile evliliği hakkında konuşan güzel oyuncu, ilişkisinde hem aşkı hem de arkadaşlığı yaşamanın çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı.

Atagül, "Bence bu çok kıymetli. Arka-daş. İkimiz de arkamızı aynı şeye yaslıyoruz. Kendimizi geliştirirken, birbirimizin gelişimini de önemsiyoruz. Bazen sözlü anlaşıyoruz, bazen de konuşmadan. Amacımız birbirimizi değiştirmek değil, dönüştürmek olduğunda çok güzel devam ediyor. Umarım böylesi isteyenlere nasip olur" dedi.

KENDİNİ YORMUYOR

'Geçirgen bağırsak sendromu' sebebiyle başrolünde yer aldığı diziden ayrılan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'de bulunan bir eczane çıkışında görüntülenmişti.

Sağlık durumuyla ilgili Doğulu, "Artık daha iyiyim tabii. Dinleniyorum, kendimi çok yormayacak şeyler yapıyorum. Ama daha iyiyim" şeklinde konuşmuştu.

"BÜNYEM KALDIRAMADI"

Rol aldığı diziye veda eden oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada, "4-5 kilo verdim. Öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu. Bünyem pek kaldıramadı yoğun tempoyu. O sebeple ayrıldım" demişti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap