SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nihal Yalçın’dan bomba itiraf! ‘Sanal seks yapmaya..’

Nihal Yalçın’dan bomba itiraf! ‘Sanal seks yapmaya..’

13 Mart 2021 Cumartesi - 16:29




Ünlü oyuncu Nihal Yalçın, Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı. Oldukça samimi açıklamalar yapan Yalçın’ın “WhatsApp’tan sanal seks yapmaya çok özeniyorum” sözleri röportaja damga vurdu.





Beş Kardeş ve Yalan Dünya gibi komedi dizilerinde rol alan oyuncu Nihal Yalçın, Hakan Gence’ye konuştu.

Son olarak ‘Seni Buldum Ya’ adlı ‘Zoom’ uygulaması üzerinden çekilen filmde başrol oynayan başarılı oyuncu sanal dünya ile ilgili fikirlerini paylaştı. Snob Magazin'de yer alanahbere göre; Sanal aşkın insanlara neden daha heyecanlı geldiğini açıklayan Yalçın, “Birinin kanlı canlı bütün zaaflarını karşında gördüğünde aşk meşk çok kalmıyor” ifadelerini kullandı.

“SANAL SEKS YAPMAYA ÖZENİYORUM..”

Daha önce sanal dünyada konuştuğu birinden hoşlandığını ifade eden 39 yaşındaki oyuncunun “WhatsApp’tan sanal seks yapmaya çok özeniyorum” sözleri röportaja damga vurdu.

Ünlü oyuncu Hakan Gence’nin “Sanal seks yaptınız mı?” sorusuna ise, “Çıplak fotoğraflarım çıkar diye korkuyorum” sözleriyle esprili bir cevap verdi.

“NESRİN KADAR SEKSAPEL DEĞİLİM..”

Oyuncuya, Nesrin Cavadzade’nin “DM kutuma gelen fotoğraflardan penis sergisi açacağım” açıklaması da hatırlatıldı. Yalçın bunun üzerine Cavadzade kadar seksapel olmadığını söyledi.


Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap