SON DAKİKA



Haber > Magazin > O bağ kurulduğu zaman hiç kopmuyor!

O bağ kurulduğu zaman hiç kopmuyor!

15 Haziran 2024 Cumartesi - 15:31




'Avrupa Yakası', 'Akasya Durağı' ve 'Çakallarla Dans' serisiyle ile adını daha geniş kitlelere duyuran Timur Acar'ın, yedi yaşındaki Eliz adında bir kızı bulunuyor. 44 yaşındaki oyuncu, baba olmanın hissettirdiklerini anlattı.





Meslektaşı Eda Özerkan ile mutlu bir evlilik sürdüren Timur Acar, MAG dergisinin Babalar Günü özel içeriğine röportaj verdi.

Baba olduktan sonra hislerini paylaşan oyuncu, "Çok tuhaf bir histi, çünkü bir anda ayaklarınız yerden kesiliyor sanki. O annesinin kucağında her türlü isteği karşılanırken, siz onun yanında duran bir destek gibi oluyorsunuz baba olarak. Ancak ilk altı aydan sonra karşılıklı göz göze geldiğinizde aranızda bir bağ kurabiliyorsunuz. O anneyle bağı kuruyor, beslenme en önemli bağ ama sizin bağınız sonradan kuruluyor ve o bağ da kurulduğu zaman hiç kopmuyor. O yüzden çok tuhaf hissetmiştim diyebilirim." açıklamasında bulundu.

"YAŞAYARAK ANLIYORSUNUZ"

"Kızım var olma sebebim" diyen Timur Acar, baba olduktan sonra hayatında yaşadığı değişiklikleri ise şu sözlerle ifade etti:

O değişim, beklentilerim sonucunda olmadı. Bunu yaşayarak anlıyorsunuz. Daha sakin olmaya çalışıyorum, hayata karşı bakış açımı daha pozitif bir noktaya taşıyorum çünkü öyle olmak zorunda.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap