SON DAKİKA



Haber > Magazin > O paylaşımı başını derde soktu!

O paylaşımı başını derde soktu!

11 Ocak 2021 Pazartesi - 12:02




Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Seren Serengil, geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşım nedeniyle mahkemelik oldu. Serengil’in, bir erkeğin sevgilisinden ayrıldıktan sonra sevgilisinin annesiyle birlikte olduğunu öne sürmesi gündemi karıştırdı.





Geçirdiği mide ameliyatı nedeniyle sağlık sorunları yaşayan ve 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil’in başı derde girdi.

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir erkeğin sevgilisinden ayrıldıktan sonra sevgilisinin annesiyle birlikte olduğunu iddia eden bir paylaşım yapan Serengil, bu paylaşım nedeniyle mahkemelik oldu.

Seren Serengil’in paylaşımından rahatsız olan Can Tanrıyar soluğu savcılıkta aldı. Tanrıyar savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde, yıllar önce bu mesele nedeniyle kişilik haklarının zedelendiğini ve iddiayı ortaya atan magazin camiasından yüklü miktarda tazminat kazandığını ifade etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada ifadesi alınan Serengil, yaptığı paylaşımda ima ettiği kişinin Can Tanrıyar değil, eski erkek arkadaşını olduğunu söyledi.

SEREN SERENGİL'İN 2,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR
Savcılık, Seren Serengil'in paylaştığı mesajda hakaret içerikli sözler sarf edildiğini belirterek 2,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

NE OLMUŞTU?
Can Tanrıyar'ın eski sevgilisi Petek Dinçöz'ün annesiyle ilişki yaşadığı yıllar önce iddia edilmişti. Can Tanrıyar hakkında çıkan haberlerin ardından yüklü miktarda tazminatlar kazanmıştı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap