SON DAKİKA



Haber > Magazin > Onun çocuğu olmak çok güzel bir duygu olmalı!

Onun çocuğu olmak çok güzel bir duygu olmalı!

30 Mayıs 2024 Perşembe - 09:21




İş insanı Bedri Güntay ile 10 yıldır evli olan ve bu ilişkiden iki oğlu dünyaya gelen oyuncu Pelin Karahan, ünlüler camiasından tanınan birçok ismin katılım gösterdiği bir markanın 30. yıl etkinliğine katıldı. Ünlü isim, eşi ile ev hallerinden bahsetti.





Pelin Karahan, 2014 yazında Bedri Güntay ile hayatını birleştirmişti.

Aynı yıl oğlu Ali Demir'i kucağına alan oyuncu, 2020'de Eyüp Can'ın doğumuyla ikinci kez anne olma mutluluğu yaşamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Berfu Yenenler'in YouTube kanalına konuk olan Karahan, 'Bedri evleneceğinizi anlamış ve aynı günün akşamında annesiyle tanıştırmış' sözleri üzerine, eşiyle ilk çıktıkları yemeği anlatmıştı.

"ANNESİ BABASI DERKEN ÇOLUK ÇOCUK EVLENMİŞİM"

Önce bir şaşırdım. Sadece anne değil, babası da vardı. O kadar emin ve yüksekti ki bir şey diyemedim. Biz yemeğe çıktık. İki saat oturur kalkarım, bir daha da beni aramaz diye düşündüm. İlla bir yemeğe çıkmak istiyor, çıkayım da bitsin durumu yani. Hatta yemek sonrası arkadaşlarımla buluşacağım. O kadar kafamda başka bir şey yok. Oturduk kalkamıyorum, sohbetiyle beni bağladı. Sonra da annesi babası derken, çoluk çoçuk evlenmişim. Arkadaşlarımla hiç buluşamadım sonra (gülüyor). İkna etmek de değil, Bedri direkt sonuç odaklı. Hiç arada vakit kaybetmek istemiyor.
"ÇOK YARDIMCI OLMAZ"


Bedri Güntay ve eşi Pelin Karahan da ünlü saat markasının 30. yıl etkinliğine katılan isimler arasındaydı. Pelin Karahan, eşi Bedri Güntay'ın evdeki hallerinden bahsederken, "Çok ilgili, çocuklara çok düşkündür. Onun çocuğu olmak çok güzel bir duygu olmalı bence. Eş olarak bunu ben de anlıyorum. Ev işlerine çok yardımcı olmaz." diyerek güldü.

"İYİ YÖNETİYORUM"

Bedri Güntay ise konuyla ilgili, "Herkesin evde iş bölümü vardır, evi karıştırmayın. İyi olduğumuz şey sanırım evi iyi yönetiyorum." dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap