A+ A-
Yorum
10

Oscar ödüllü yıldız tanınmaz halde!

Yayın Tarihi: 09.07.2024 - 11:52 | Güncelleme Tarihi: 09.07.2024 - 11:51
Başrolünde yer aldığı yapım ile 2023 yılına damgasını vuran İrlandalı aktör, son filminin setinde objektiflere yansıdı. 48 yaşındaki Hollywood yıldızı, rol gereği büründüğü imajla görenleri şaşkına çevirdi. Peki siz dünyaca ünlü bu ismin kim olduğunu tahmin edebildiniz mi?

Christopher Nolan imzalı 'Oppenheimer', 96. Oscar Ödülleri'nde 'En İyi Film' ve 'En İyi Yönetmen' dahil yedi dalda birincilik elde etmişti. İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 100 milyon dolar bütçeli film, küresel gişede yaklaşık 1 milyar dolarlık hasılatıyla da çok konuşulmuştu.

OSCAR'DA OPPENHEIMER VE CILLIAN MURPHY RÜZGARI

'Başlangıç', 'Kara Şövalye', 'Dunkirk' ve BBC suç draması 'Peaky Blinders'da çete lideri 'Tommy Shelby' rolüyle de tanınan Cillian Murphy, 'atom bombasının babası' olarak anılan ABD'li fizikçi Julius Robert Oppenheimer rolü ile Altın Küre ve BAFTA ödüllerinin yanı sıra 'En İyi Erkek Oyuncu' Oscar'ına da layık görülmüştü.


İŞTE OKUL MÜDÜRÜ STEVE!

İrlandalı aktör, geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin Güney Batı bölgesinde bulunan Bath'da bir sokakta görüntülendi. Etrafı prodüksiyon ekibiyle çevrili olan Murphy, başrolde yer aldığı son projesi 'Steve' için sahneler çekiyordu.

Filmde toplumsal ve davranışsal zorlukları olan erkek çocukların eğitim gördüğü bir okulun müdürünü canlandıran, aynı zamanda kendi ruh sağlığıyla da mücadele eden oyuncu, fark edilmemek için elinden geleni yapsa da çabasında başarılı olamadı.

BAMBAŞKA BİRİ OLDU!

Üzerinde kirli bir gömlek ve kapüşonlu bir mont olan Cillian Murphy, sakallı haliyle dikkat çekti. Prodüksiyon ekibinden bir kişi, yeni sahnesini bekleyen oyuncunun daha fazla ıslanmaması için şemsiye tutuyordu.

Milliyet

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler