SON DAKİKA



Haber > Magazin > Öykü Serter sosyal medyayı salladı!

Öykü Serter sosyal medyayı salladı!

16 Ekim 2020 Cuma - 15:41




Ünlü sunucu Öykü Serter, cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Başarılı sunucunun genç kızlara taş çıkartan kusursuz fiziği takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.





TV 8 ekranlarına gelen ve fenomen haline dönüşen İşte Benim Stilim yarışmasının sunuculuğunu yapan Öykü Serter, uzun süredir ekranlardan uzaktaydı. Survivor Panaroma programında sunuculuk ve yorumculuk görevini yerine getiren güzel isim bir yandan da DJ performanslarıyla dikkatleri çekiyordu. Sunculuk kariyerine ara veren Öykü Serter adeta inzivaya çekildi.


45 yaşındaki başarılı sunucu sosyal medyadan paylaştığı pozlarla hayranlarıyla hasret giderdi. Güzel sunucunun paylaşımları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Başarılı ismin genç kızlara taş çıkartan kusursuz fiziği takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

SEKSİ POZLAR VERDİ

Güzel sunucu Öykü Serter fotoğrafçı arkadaşının objektifine seksi pozlar verdi. Yapılan çekimleri ünlü sunucu kendi sosyal medya hesabından yapmayı ihmal
etmedi.



Serter gönderisine sonbahar yaprağı ve kalp emojisi koydu. Serter’in fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sevilen sunucunun hayranları yorumlarında Öykü Serter’e duydukları özlemi dile getirdi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap