SON DAKİKA



Haber > Magazin > Paris Hilton 20 yıl önceki seks kaseti hakkında konuştu! 'Ailemle birlikte..'

Paris Hilton 20 yıl önceki seks kaseti hakkında konuştu! 'Ailemle birlikte..'

20 Nisan 2021 Salı - 13:47




2001 yılında sızdırılan ve daha sonra da erkek arkadaşı tarafından satılan seks kaseti hakkında sessizliğini bozan Paris Hilton, aradan 20 yıl geçmesine rağmen stres bozukluğu yaşadığını itiraf etti.





Dünya starı Paris Hilton, 20 yıl önce sızdırılan ve sonrasında o dönem aşk yaşadığı erkek arkadaşı tarafından satılan seks kasetiyle ilgili sessizliğini bozdu.

“AİLEMLE BİRLİKTE GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİK..”

40 yaşındaki Hilton, Vanify Fair ile yaptığı röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Bu her zaman hayatımın geri kalanında bana zarar verecek bir şey olacak. Tüm medyada vardı. Ailemle birlikte göz yaşları içinde izlemek zorunda kaldık. Çok üzücüydü."

Paris Hilton 20 Yıl Önceki Seks Kaseti Hakkında Konuştu! 'Ailemle Birlikte..'

 


“HAYATIM BİTTİ..”
Kaset çıktıktan sonra hayatının bittiğini düşündüğünü söyleyen Paris Hilton, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Açıkçası aşağılayıcıydı. Bu, iki kişi arasında özel bir deneyimdir. Birini sevdiğinizi ve ona güvendiğinizi düşünüyorsunuz ve güveninizin bu şekilde ihanete uğraması için ve tüm dünyanın izleyip gülmesi ve hatta insanların bunu bilerek yaptığımı düşünmesi beni kahretti. Bundan bahsederken hala travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorum."

NE OLMUŞTU?
Paris Hilton’on kendisinden 13 yaş büyük sevgilisi Rick Salomon’ın müstehcen görüntülerinin olduğu kaset 2001 yılında yapıldı. 2003 yılında üç dakikalık versiyonu bir şirket tarafından kamuoyuna sızdırılırken, Paris Hilton erkek arkadaşıyla birlikte şirkete dava açtı.

Paris Hilton 20 Yıl Önceki Seks Kaseti Hakkında Konuştu! 'Ailemle Birlikte..'

Olaydan 1 yıl sonra Rick Salomon, videonun daha uzun versiyonunu yayınladı. İki ay sonra ise ‘Pariste 1 Gece’ adlı kasetin 45 dakikalık versiyonunu satmak için bir stüdyo ile anlaşma yapmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap