SON DAKİKA



Haber > Magazin > Pelin Akil oruç tutmadığı için linç edildi

Pelin Akil oruç tutmadığı için linç edildi

16 Nisan 2021 Cuma - 10:35




Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Pelin Akil, sosyal medya hesabı Instagram’dan çocuklarına hazırladığı kurabiyenin tarifini paylaşarak “Kahvaltı yapıyorum” ifadesini kullanınca lince uğradı.





Pelin Akil, sosyal medya hesabı Instagram’dan çocuklarına hazırladığı kurabiyenin tarifini paylaştı ve kahvaltı yaptığını söyledi. Akil'e bu paylaşımından dolayı tepki yağdı. Oyuncu Pelin Akil, bir sosyal medya paylaşımından sonra gelen eleştirilere karşın açıklama yaptı.

Akil, söz konusu paylaşımından dolayı linç edildiğini söylediği bir sonraki açıklamasında, “İlaç kullanıyorum, tutamıyorum ama bu benim tercihim de olmayabilir. Ben saygısız bir şey yapmadım. Bir yemek, bir şey yok. Çocuklarıma yaptığım bir şeyi paylaştım. Her anne çocuklarına yapacak alternatif arıyor. Onun dışında bence tutanlar da tutmayanlara saygılı olursa güzel bir şekilde yaşarız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap