A+ A-
Yorum
10

Sahnedeki kapışma setlere taşınıyor

Yayın Tarihi: 16.07.2015 - 13:39 | Güncelleme Tarihi: 16.07.2015 - 13:36
İki ünlü şarkıcı Murat Boz ve Murat Dalkılıç, sahnedeki rekabetlerini beyazperdeye taşıyor. İki Murat’ın filmleri aynı gün vizyonda olacak.

Şimdi de vizyonda kapışacaklar... Sanat dünyasında dostluklarıyla parmak ısırtan, özel hayatlarında neredeyse hiç ayrılmayan iki ünlü popçu Murat Dalkılıç ve Murat Boz, sinemada rakip oluyor. İki ünlü şarkıcının kariyerlerinde büyük önem verdikleri sinema deneyimlerini yaşadıkları filmler aynı gün vizyona girecek. Murat Boz’un başrolü Burak Özçivit’le paylaştığı ‘Kardeşim Benim’ adlı sinema filmi 16 Ocak’ta izleyiciyle buluşacak. Daha önce ‘Hadi İnşallah’ isimli filmiyle beğeni toplayan Boz, oyunculuk kariyerini ilerletmeyi düşünüyor. Ünlü şarkıcı, dizi sürelerinin uzunluğundan dolayı tercihini sinemadan yana kullanıyor.

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYOR

Şu aralar Merve Boluğur ile evlilik hazırlıkları yapan Murat Dalkılıç da şarkıcılıkla oyunculuğu bir arada yürütüyor. Daha önce bir sinema filminde konuk oyuncu olan Dalkılıç, bu kez ‘Kahpe Bizans 2’ filminde Bizans kralını canlandırıyor. Dalkılıç, şu sıralar Bulgaristan’da çekimlere devam ediyor. Gani Müjde’nin hayata geçirdiği proje de 16 Ocak’ta izleyicisiyle buluşacak.