A+ A-
Yorum
10

Şarkıcı Ceylan Ertem'den taciz itirafı

Yayın Tarihi: 06.08.2024 - 09:07 | Güncelleme Tarihi: 06.08.2024 - 09:06
Sokak hayvanlarının toplatılmasını karşı çıkan ünlü isimlerden Ceylan Ertem, sosyal medya hesabı üzerinden evinin önünde birinin kendisini taciz ettiğini öne sürdü.

"Zalım," "El Adamı," ve "Esmer" gibi parçalarıyla bilinen 44 yaşındaki şarkıcı Ceylan Ertem, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda evinin camının önünde bir adamın mastürbasyon yaptığını itiraf etti.

Kadınlara da bir tavsiyede bulunan ünlü şarkıcı, 2015'te evine giren hırsızın cinsel saldırısına maruz bırakıldıktan sonra katledilen meslektaşı Değer Deniz'i hatırlattı.

"EVİMİN CAMINA DAYANIP MASTÜRBASYON YAPTILAR"

Ertem, açıklamasında, "Kadıköy’de evimin camına dayanıp mastürbasyon yapan adam oldu. Korkuyla yaşıyordum.

Sevgili arkadaşımız Değer Deniz’in evine giren hırsız tecavüz edip, öldürdü onu. Yıllardır aşamadığımız bir kayıptır bu." ifadelerini kullandı.

Sokak hayvanlarının toplatılmasına itiraz eden ünlü isim, kendisini sahiplendiği köpeklerin koruduğunun söyleyip ssözlerine şöyle devam etti:

"TAVSİYE EDERİM"

"Şehirden yılıp, köye taşındım. Yıllarca ıssız köydeki evimizde anahtar kapıda yattım, gram korku hissetmeden çünkü 6 köpek evladımlaydım. Şimdi de aynı iç huzuruyla yaşıyorum. Tavsiye ederim kızlar, köpek sahiplenin bu rezil dünyadaki en centilmen koruyucularınız onlar.

"SOKAK HAYVANLARI SAHİPSİZ DEĞİL"

Siz de onların en azılı koruyucuları oluyorsunuz. Sokak hayvanları sahipsiz değildir."

ENSONHABER

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler