A+ A-
Yorum
10

Seda Bakan galaya damga vurdu!

Yayın Tarihi: 10.07.2024 - 12:55 | Güncelleme Tarihi: 10.07.2024 - 12:54
Dijital bir platformda yayınlanan ve başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz gibi oyuncuların olduğu Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezonunun galası geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Ünlü güzel Seda Bakan, tarzıyla geceye damga vuran isimlerden biri oldu.
11 Temmuz'da ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak olan Zeytin Ağacı'nın galası gerçekleştirildi. Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın yer aldığı dizinin galasına Seda Bakan iddialı kombiniyle damga vurdu.

TAM NOT ALDI

Siyah tülden ve derin yırtmaçlı bir elbiseyle geceye katılmayı tercih eden Bakan'ın saçı ve makyajı da sevenlerinden tam not aldı.

ELEŞTİRİ DE ALDI

Ünlü oyuncunun tarzına bazı sosyal medya kullanıcıları övgü dolu yorumlar atarken bazılarından: 'Fazla açık', 'Daha ne kadar açık olabilir?', 'İki çocuk annesi böyle giyinmemeli' gibi eleştirel yorumlar da geldi.

Instagram hesabında 1.1 milyon takipçisi olan Seda Bakan'ın galada çekildiği pozlarına 10 bine yakın beğeni ve 170 yorum geldi.

"TUTUKTUŞ ÖYLE YA"

'Kardeş Payı', 'Bana Sevmeyi Anlat', 'Mucize Doktor', 'Makber' gibi projelerde boy gösteren güzel oyuncu, pozlarına 'Şaka yapmadım anlasana' notunu düştü. Bu notun üzerine Derya Uluğ'dan 'Tutuştuk öyle ya' yorumu gecikmedi.

Milliyet
Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler