SON DAKİKA



Haber > Magazin > Seda Çınar'ın taciz isyanı

Seda Çınar'ın taciz isyanı

16 Temmuz 2024 Salı - 17:10




Ümit Erdim'den tek celsede boşanan Seda Çınar bir süredir sosyal medya üzerinden taciz edildiğini söyleyerek isyan etti.





Bir dönemin en çok sevilen dizilerinden "Hayat Bilgisi"de canlandırdığı 'Arif' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Erdim ile evlenmişti.

Tek celsede

Bu evlilikten iki kızları olan ünlü çift geçtiğimiz aylarda tek celsede boşandı.

"Taciz eidliyorum"

Boşanmanın ardından sosyal medya üzerinden taciz edildiğini söyleyen Seda Çınar, farklı hesaplardan yapılan paylaşımların çocuklarına kadar ulaştığını ve bu durumu artık yargıya taşıyacağını ifade etti.


"Sadece bekle"

Çınar, 'Elimden geleni ardıma koymayacağım. Ne pahasına olursa olsun, beni ve çocuklarımı o pis hayal dünyana alet ettiğin her gün için seni pişman etmezsem, ayaklarıma kapanıp seni affetmem için yalvartmazsam benim de adım Seda değil. Yarın elimdeki tüm ekran görüntülerini avukatıma veriyorum. Maddi manevi canını acıtmaya geliyorum. Sadece bekle' diyerek öfkesini dile getirdi.

Ensonhaber

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap