SON DAKİKA



Haber > Magazin > Selena Gomez'den kilo eleştirilerine cevap

Selena Gomez'den kilo eleştirilerine cevap

20 Kasım 2019 Çarşamba - 09:02




Yeni çıkardığı Lose You To Love Me şarkısıyla müzik listelerini altüst eden Selena Gomez yine fazla kilolarıyla gündeme gelince konuya açıklık getirdi.





Lupus hastalığı nedeniyle ara verdiği müzik kariyerine 2019 yılında çıkardığı ilk solo single projesi olan Lose You To Love Me (Beni Sevmen için Seni Kaybetmem Gerekti) ile geri dönen müzik listelerini altüst eden Selena Gomez bir süredir gündeme geldiği kilo problemine açıklık getirdi.

"SİBER ZORBALIK GÖZÜMÜ AÇTI"
 
Lupus probleminden sonra beden algısı ile sıkıntı yaşadığını söyleyen Gomez, sosyal medyada kilo aldığını söyleyen takipçilerine Raquelle Stevens aracılığıyla cevap verdi. Sosyal medya ve siber zorbalığın gözlerini açtığını söyleyen 27 yaşındaki şarkıcı “Benim lupusum var, böbrek ve yüksek kan basıncı ile mücadele ediyorum. Yani birçok sağlık sorunum var ve bununla beraber vücudumdaki değişimi fark ettim" dedi.



 
Gomez "Kilo almamın sebebi sadece lupus değil, bu bir çok şeyin birleşimi. Bazı ilaçları hayatım boyunca kullanmam gerekiyor ve bir ay bile kullanmasam etkiliyor” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap