SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sen Çal Kapımı final mi yapıyor! Kerem Bürsin'e sürpriz destek

Sen Çal Kapımı final mi yapıyor! Kerem Bürsin'e sürpriz destek

13 Mart 2021 Cumartesi - 13:06




Ödül töreninde skandal sözler nedeniyle Kerem Bürsin töreni terk etti. Hande Erçel, rol arkadaşına destek çıktı. Sen Çal Kapımı dizisinin final iddialarına da cevap verdi.





Star TV'de yayımlanan Sen Çal Kapımı dizisine dair final iddiaları yayılırken Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde ödül töreninde şoka uğradı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin düzenlediği 'Yılın Yıldızları' adlı ödül törenine katıldı. Bürsin, "2020 yılının en beğenilen erkek dizi oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Yılın Yıldızlar ödül töreninin sunucusu Bay J ise programın başından beri yaptığı espiriler ve ünlülere karşı sözler nedeniyle tepki çekiyordu. Kerem Bürsin'e söyledikleri de son damla oldu. Bürsin, ödülünü alıp sahneden inerken, sunucu Bay J, şunları söyledi:

 "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" 

Kerem Bürsin bu sözlerin ardından salonu terk etti. Açıklamalara sinirlenen Bürsin, gazetecilerin sorularını da yanıtlamadı.

Törenin sunucusu Bay J'nin özür dilemesi istendi, Bay J özür dileyince de özrü kabul görmedi.

Hande Erçel rol arkadaşı Kerem Bürsin'i yalnız bırakmadı. Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolleri paylaşan Hande Erçel rol arkadaşına destek verdi. 

Bebek'te birlikte görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bursin dizilerinin devam edeceğini söyledi. 

Muhabirlerin ödül Töreni sırasında yaşanan olayı sorması üzerine Hande Erçel "Ben Kerem'in kalbini biliyorum, sunucu gereksiz bir cümle kurmuş" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap