SON DAKİKA



Haber > Magazin > Son görüntüsüyle herkesi şoke etti! Pınar Altuğ gözlerine inanamadı..

Son görüntüsüyle herkesi şoke etti! Pınar Altuğ gözlerine inanamadı..

28 Ocak 2021 Perşembe - 14:16




Dünyaca ünlü Demi Moore, Paris’teki Hazır Giyim Moda Haftası’nda podyuma çıktı. 58 yaşındaki oyuncunun son halini görenler gözlerine inanamadı.





Yaptırdığı estetik operasyonlarıyla bir dönem gündemden düşmeyen dünyaca ünlü oyuncu Demi Moore, önceki gün Paris’te düzenlenen Hazır Giyim Moda Haftası’nda düzenlenen bir defilede podyuma çıktı.

Son Görüntüsüyle Herkesi Şoket Etti! Pınar Altuğ Gözlerine İnanamadı..

İngiliz tasarımcı Kim Jones Fendi’nin ilkbahar-yaz 2021 koleksiyonunu tanıtıldığı defilede Demi Moore’un son halini görenler gözlerine inanamadı. Siyah pantolon ve bluzla podyuma çıkan Moore, tamamen siyah renk tercihlerinin yanı sıra omuzlarına kadar uzanan küpelerle podyumda boy gösterdi. Ancak ünlü yıldız tanıttığı kıyafetten çok, yüzündeki estetiklerle dikkat çekti. 

  Son Görüntüsüyle Herkesi Şoket Etti! Pınar Altuğ Gözlerine İnanamadı..

 



Moore’un abartılı elmacık kemikleri ve değişen dudak yapısı görenleri hayrete düşürdü. Ünlü yıldızın hayranları, “İlk bakışta tanınacak gibi değil. Ancak bunun nedeni estetik mi yoksa makyaj sanatçısının ustalığı mı belli değil” yorumunu yaptı.

PINAR ALTUĞ GÖZLERİNE İNANAMADI
Ünlü yıldızın son halini gören Pınar Altuğ da şaşkınlığını gizleyemedi. Bir magazin sayfasının altına yorum yazan Altuğ, “Demi Moore olduğuna emin misiniz” sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Son Görüntüsüyle Herkesi Şoket Etti! Pınar Altuğ Gözlerine İnanamadı..

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap