SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor All Star Mahkemede

Survivor All Star Mahkemede

21 Haziran 2024 Cuma - 09:04




Kavgaların, skandalların, tartışmaların bitmek bilmediği Survivor All Star geçtiğimiz hafta final yaparken yarışmanın 2 olaylı yarışmacısı Nagehan Karadere ile Yunus Emre Özden Survivor All Star'daki kozlarını mahkeme koridorlarına taşımaya hazırlanıyor.





TV8'de yayınlanan 2024 Survivor All Star bitti ama ne kaosu bitti ne de tartışmaları. Yarışma süresince tartışmaların odağında olan 2 isim Nagihan Karadere ile Yunus Emre Özden bu sefer de yarışmanın ardından birbirine girdi.

Nagihan Karadere, Yunus Emre Özden'nin kendisine şiddet uyguladığını iddia edip, hırsızlık suçlamasında bulundu, Yunus Emre Özden ise açtı ağzını yumdu gözünü.

Nagihan Karadere yaptığı açıklamalarda

"Ben Jet Ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında. Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime, aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu. Yok kalbi temiz melek vs. Kalın bakalım aynı ortamda can güvenliğim yok diye ortalığı ayaklandırıverirsiniz.

Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık pis müptezel krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım. Tiniyetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo!!" ifadelerini kullanırken Yunus Emre Özden "Karıma salladı" deyip sabrının taştığını söylediği bir video çekti.


Nagihan Karadere ile mahkemede hesaplaşacağını dile getiren Yunus Emre Özden şu ifadeleri kullandı:

"Sessiz kaldığım konular hakkında açıklama yapmak istiyorum. Çıktığım günden beri Nagihan sana sallıyor dediler güldüm geçtim. En son radde karıma sallayana kadar. Gittim mahkemeye verdim zaten kendisini.

 Böyle iğrenç insanlarla da uğraşacak değilim. Bahsettiği iddialar hakkında artık Acun Medya kanadından açıklama bekliyorum. Hırsızlık filan çok ağır ithamlar. Ben hiç kimsenin bir şeyine el uzatacak biri değilim"

Haber3

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap