SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor Anıl'a ne oldu?

Survivor Anıl'a ne oldu?

25 Mart 2015 Çarşamba - 09:30




Survior All Star yarışmasında eleme heyecanı yaşanırken yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya geldi.





Survivor’da ünlüler takımının iddialı yarışmacılarından olan Anıl Tetik, ödül oyunu sırasında ayağından sakatlandı. Anıl yarışma sırasında denizin içinde olan platformda halata tırmanarak asılı olan torbaları aldı ve aşağıdaki ağın üstüne atladı. Atlama sırasında bir ayağı tahtaya diğer ayağı ise ağa takılan Anıl ters bir şekilde düştü. Acılar içinde kıvranmaya başlayan Anıl’ın yardımına hemen arkadaşları koşarken, adada bulunan sağlık ekibi de ilk müdahaleyi yaptı. 

Yaşadığı sakatlığın acısıyla bağıran Anıl hemen sağlık ekibi tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Anıl’ın yapılan kontrolleri sonucunda ayağında çatlak ve bağ kopması oluştuğu ortaya çıktı ve ayağı özel bandajlarla korumaya alındı. Bir süre hastanede tedavi gören yarışmacı daha sonra ise ünlüler adasına geri döndü. Yaşadığı sakatlık sonrasında yarışmalara bir süre katılamayacak olan Anıl gözyaşları içinde yaşadıklarını kameraya anlatırken, iki hafta sonra yarışmalara tekrar dönmek istediğini ve Kıbrıs’taki finale gitmek için herşeyi yapacağını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap