SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor Asena’nın eski eşi görenleri şoke etti! Meğer ünlü futbolcuyla aylarca evli kalmış…

Survivor Asena’nın eski eşi görenleri şoke etti! Meğer ünlü futbolcuyla aylarca evli kalmış…

26 Şubat 2023 Pazar - 16:30




Survivor 2023 sezonunda yarışan başarılı yarışmacı Asena Demirbağ, bir dönemin efsane milli futbolcusuyla evlilik yaşamış. Duyanlar şaşkınlığını gizleyemiyor. İşte Survivor Asena’nın aylarca evli kaldığı o ünlü isim…





TV8’in sevilen yarışma programı Survivor, bu sezon yarışmacılarının özel hayatıyla öne çıkıyor. Bu sezon Survivor’da yarışan Asena Demirbağ’ın da özel hayatı gündem oldu.

1997 yılında dünyaya gelen Asena Demirbağ’ın 2020’de bir kızı dünyaya geldi. Yarışmadaki başarılarıyla dikkat çeken fenomen isim bir dönem yıldız futbolcuyla evli kalmıştı.

Demirbağ’ın ünlü futbolcuyla evli kaldığını duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. 2019 yılında dünya evine giren ikili geçtiğimiz Kasım ayında boşandı. Çiftin Lidya adında bir kızı var.

Peki Survivor Asena’nın eski eşi kim? İşte aylarca evli kaldığı o yıldız futbolcu…

Survivor Asena'nın eski eşi yıldız futbolcu çıktı!


Survivor’da bu sezon yarışan Asena Demirbağ, 2019 yılında eski futbolcu Ahmet Dursun ile Paris’te nikah masasına oturdu. İkilinin 2020 yılında Lidya adında bir kızları dünyaya geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap