SON DAKİKA



Haber > Magazin > Survivor bitti soluğu Çeşme'de aldı!

Survivor bitti soluğu Çeşme'de aldı!

11 Temmuz 2024 Perşembe - 10:39




'Survivor All Star 2024'e İstanbul'da gerçekleşen yarı finalde veda eden Çağan Atakan Arslan, yarışmadan döner dönmez soluğu Çeşme'de aldı. Tanınan isim, Çiftlikköy'de bulunan bir plajda kızıyla keyifli anlar yaşadı.





'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan, Ogeday Girişken'in şampiyon olduğu Survivor All Star'da, en çok ailesini çok özlediği için zorluk çektiğini söylemişti.

"BİZ ZORU SEVERİZ"

Eylül ayına kadar tatil yapacağını dile getiren Atakan, “Yarışma zor ama biz zoru severiz. Ailem her şeyim, onları çok özledim. Olabildiğince birlikte zaman geçiriyoruz" demişti.

Yarışmada başarılı performans gösteren isimlerden biri olan Avatar Atakan, sosyal medya hesabında yayınladığı gönderilerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yorucu bir yarışmayı geride bırakan Avatar, ailesiyle birlikte Çeşme'ye gitti.


KIZI İLE EĞLENDİ

Çiftlikköydeki Beach'te kızları Zenia ile birlikte denizde giren Arslan, gün boyu eğlendiler. Yanlarına sonradan gelen eşi Serap Korkmaz da elindeki telefonu ile bol bol resim çekti. Tanınan çift, ailece vakit geçirdiler.

Milliyet

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap