SON DAKİKA



Haber > Magazin > Taner Tolga Tarlacı; Yasin'i kafes dövüşüne alacağım

Taner Tolga Tarlacı; Yasin'i kafes dövüşüne alacağım

26 Mayıs 2020 Salı - 11:52




Survivor 2011'e katılan Taner Tolga Tarlacı Twitter hesabından, şu anda Survivor'da yarışan Yasin Obuz'a laf attı. Eski yarışmacı yeni yarışmacının kendisini taklit ettiğini iddia etti.





Taner Tolga Tarlacıdaha önce Survivor yarışmasına katımıştı. 2011 yılında katıldığı yarışmada sıradışı tavırları ve hareketleriyle damga vurmuştu ve o dönemin çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Bu yıl da Survivor'da çok konuşulan bir isim var. O da Yasin Obuz. Taner Tolga Tarlacı da bunu fark etmiş olacak ki Twitter hesabından şöyle bir paylaşımda bulundu:

"Yasin Obuz'u severim ama çok taklit ediyor beni, bence doğal davranmıyor. 'Zombala bombala' benim dansım, gitmiş sanki kendi keşfetmiş gibi Hadise'ye söylüyor. Sonra 'Bum' da benim kelimem, hareketler de çalıntı böyle devam ederse yarışmadan sonra kendisini kafes dövüşüne almak zorunda kalacağım."

Twitter kullanıcılarının bir kısmı Taner'e hak verse de birçoğu da Yasin'i kıskandığını ima etti.

Öte yandan, ikilinin arkadaş olduğu ve daha önce de birlikte canlı yayın yaptıkları ve yayında bolca da küfür ettikleri sosyal medyada konuşulanlar arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap