SON DAKİKA



Haber > Magazin > Taro Emir Tekin'den kas şov!

Taro Emir Tekin'den kas şov!

20 Haziran 2024 Perşembe - 11:07




Şevval Sam ve Metin Tekin'in oğlu Taro Emir Tekin önceki gün Yalıkavak'ta bir beach'te görüntülendi. Kaslı vücüduyla yazın en çok konuşulanlar arasına şimdiden aday olacağı görülen ünlü isim tüm dikkatleri üzerine çekti.





Kendisi gibi oyuncu olan oğluna karşı olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Şevval Sam, Tarık Emir Tekin geçtiğimiz gece bir davette basın mensuplarıyla konuşmuştu. İkilinin açıklamaları gündem olmuştu.

Kanal D ekranlarında yer alan 'Sadakatsiz' dizisiyle yıldızı parlayan Tarık Emir Tekin annesinin kendisiyle bir dizide oynamak istemediğini söylemişti.

"BEN ONUR DUYARIM AMA..."

Tarık Emir Tekin ve annesi Şevval Sam, geçtiğimiz akşam düzenlenen lansmanda basın mensupları ile sohbet etti. "Birlikte bir proje yapmak ister misiniz?" sorusuna, Tarık Emir Tekin, "Ben onur duyarım ama annem reddetti." demişti.

Şevval Sam ise, "Biz şu anda daha birbirimizi izleriz diye yapamayız. Ben onu izlemekten yapamam. Hayranlığım da var. Birbirimize niye öyle yapın falan deriz" diyerek gülmüştü.

Milliyet


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap