SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tuğba Özerk hastalığını açıkladı

Tuğba Özerk hastalığını açıkladı

04 Ocak 2022 Salı - 10:56




Yılbaşı gecesi sahneye alkollü şekilde çıktığı iddia edilen görüntülerinden dolayı tepki toplayan Tuğba Özerk, hastalığı nedeniyle sorun yaşadığını açıkladı.





Yılbaşı gecesi Antalya'da bir otelde sahne alan şarkıcı Tuğba Özerk, dengesini kaybedip yere düşünce ve şarkının sözlerini okuyamayınca sahneye alkollü çıktığı iddia edilmişti.

Özerk, 'gecemizi mahvettin' şeklinde konuklardan gelen eleştiriler karşısında gerçeği açıkladı ve hastalıkla mücadele ettiğini söyledi.

Sahnedeki dansı ve hareketlerinden dolayı tepki çeken Özerk, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

"HASTALIKLA MÜCADELE EDİYORUM"

Instagram hesabından uzun bir açıklama metni yayınlayan şarkıcı, şunları söyledi:

"Hakkımda iki gündür aralıksız süren sosyal medyadaki linç girişimine karşılık cevap verme ve gelişen olaylar ve yansıyan görüntülerin altına haksızlığa varan yorumlar hakkımdaki bir gerçeği herkesle paylaşma gerekliliğini zorunlu hale getirmiştir. Bir süredir mücadele ettiğim, herkesle paylaşamadığım, hatta kendimin bile zaman zaman kabullenmekte zorlandığım `Hipofiz Bezi Makroadenomu' tanısı konulan bir hastalıkla mücadele etmekteyim."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap