SON DAKİKA



Haber > Magazin > Türkan Şoray sevenlerini maziye götürdü

Türkan Şoray sevenlerini maziye götürdü

15 Ekim 2021 Cuma - 12:58




Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen Türkay Şoray, sosyal medya sayfasından yaptırdığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Türkan Şoray, son olarak yaptığı paylaşımla takipçilerini maziye götürdü.





Rol aldığı 222 film ile 'Dünyanın En Çok Film Çeviren Kadın Oyuncusu' unvanına sahip olan Türkan Şoray, nostaljik bir paylaşımda bulundu. 76 yaşındaki Şoray, yıllar önce bir ödül töreninde çekilen fotoğrafını yayınladı.

Eski günleri yad eden Türkan Şoray, gönderisine, "Bir ödül gecesi... #Tbt..." notunu düştü. Usta oyuncunun paylaşı takipçilerinden 75 binden fazla beğeni aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, Türkan Şoray'a; "Siz ülkemizin başına gelmiş en güzel ödüllerden birisiniz" ve "Ne kadar zarif bir kadınsınız" şeklinde yorumlar yaptı.

Türk sinemasının en güzel kadınlarından biri olan Türkan Şoray, dönemde 20 kilo vererek bambaşka bir görünüme kavuşmuştu. 

Birkaç hafta önce paylaştığı fotoğrafla dikkatleri üzerine çeken usta oyuncu,  Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdiği ortaya çıkmıştı.

İşte Türkan Şoray'ın takipçilerini yıllar öncesine götürdüğü o kare...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap