SON DAKİKA



Haber > Magazin > Türkan Şoray'ın duygusal anları!

Türkan Şoray'ın duygusal anları!

11 Haziran 2024 Salı - 15:31




Türk sinemasının 'Sultan'ı, Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. 'Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisi' konseri, unutulmaz film müzikleri ve filmlerden kesitlerin de yer aldığı görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Sahneye çıkar çıkmaz salonu dolduran binlerce kişi tarafından dakikalarca ayakta alkışlanan usta sanatçı ile izleyiciler arasında duygu dolu anlar yaşandı.





Türkan Şoray’ın rol aldığı film müziklerinden oluşan, Cemalettin Kömürcü liderliğindeki Net Sanat organizasyonuyla gerçekleşen Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisi konseri, 35 kişilik senfoni orkestrasıyla sahneye taşındı.

"MUTLULUĞUMU TARİF EDECEK KELİME BULAMIYORUM"

Usta sanatçı, "Karşımda şu an sevdiklerimi görüyorum. Ne mutlu bugün burada olmak, sizlerle filmlerimi anımsamak, şarkıları birlikte dinleyecek olmak… Beni bu kadar güzel karşılamanızdan dolayı mutluluğumu tarif edecek kelime bulamıyorum" diyerek seyircileri selamladı.
"YAŞASIN SİNEMA"

Müzik ruhun gıdası, müziksiz bir dünya düşünemiyorum. Oynadığım filmlerin müzikleri hep çok güzel oldu. Bu gece benim için çok özel bir gece. Muhteşem orkestrayla bu müzikleri beraber dinleyeceğiz. Bu gecenin güzelliğini sinemaya borçluyum, 'Yaşasın sinema' diyorum. Bizleri bu akşam bir araya getiren sinema değil mi? Bu güzel buluşma için tekrar sinemaya, bana eşlik ettiğiniz ve mutluluğuma ortak olduğunuz için size çok teşekkür ediyorum.

'SEVEMEDİM KARA GÖZLÜM' VE 'DERT ETME' ŞARKILARINA EŞLİK ETTİ


Konser sonrası seyircilerin yoğun isteğiyle tekrar sahneye çıkan 78 yaşındaki sanatçı 'Sevemedim Kara Gözlüm' parçasına eşlik ettiği sırada ayakta alkışlandı. "Sahneden inmek istemiyorum. Beraber bir şarkı daha söyleyelim" diyen Şoray, 'Dert Bende' şarkısını tüm konuklarla birlikte seslendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap