SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü oyuncunun cinsel içerikli mesajları başına bela oldu!

Ünlü oyuncunun cinsel içerikli mesajları başına bela oldu!

14 Ocak 2021 Perşembe - 17:15




Şiddet ve cinsel içerikli mesajlar gönderdiği iddiasıyla gündeme bomba gibi düşen Armie Hammer, sessizliğini bozdu. İddialar için ‘saçmalık’ diyen Hammer, başrollerini Jennifer Lopez ile paylaşcağı Shotgun Wedding filminin kadrosundan çıkarıldı.





Call Me By Your Name filmiyle geniş yankı uyandıran ünlü oyuncu Armie Hammer’ın başı şu sıralar dertte.

Geçtiğimiz yıl boşanan Hammer’ın, evli olduğu dönemde “Seni yemek istiyorum, ben yamyamım” mesajını attığı kadının hastanelik olduğu öne sürüldü.

Ünlü oyuncunun evli olduğu dönemde birçok kadına şiddet ve cinsel içerikli mesajlar gönderdiği öne sürülürken, bir kadının bu mesajlar nedeniyle psikolojik destek aldığı iddia edildi.

ARMİE HAMMER’IN ESKİ EŞİ OLANLARI BİLİYORDU

Ünlü Oyuncunun Cinsel İçerikli Mesajları Başına Bela Oldu!
Ünlü aktörün eski eşi Elizabeth Chambers’ın yakın bir arkadaşı, Armie Hammer’ın birçok kadına cinsel içerikli mesajlar gönderdiğini ve onlarla fantezilerini gerçekleştirmek istediğini ileri sürdü. Öte yandan ünlü aktörün tecavüz de dahil olmak üzere birçok fantezini Instagram’dan kadınlara mesaj olarak attığını söyledi. 


ARMİE HAMMER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Ünlü aktör hakkında ortaya atılan bu iddialar nedeniyle zor günler geçirirken, 1 haftalık süren suskunluğunu bozdu. Hammer yaptığı açıklamada iddiaları reddederek “Bunlar saçmalık” diye konuştu.

SHOTGUN WEDDİNG FİLMİNDEN KOVULDU
 

Ünlü Oyuncunun Cinsel İçerikli Mesajları Başına Bela Oldu!
Öte yandan Shotgun Wedding filminde Jennifer Lopez ile birlikte başrol oynamaya hazırlanan ünlü aktöre yapım şirketinden şok bir karar geldi. Yapım şirketi ünlü aktörü filminden kadrosundan çıkardı. Filmin kadrosundan çıkarıldığını kabul etmeyen ünlü aktör yaptığı açıklamada, "Bu saçma iddialara yanıt vermiyorum, bunlar bana yönelik kötü niyetli sanal saldırılar. Filmden çekilmemin nedeni pandemi ortamında çocuklarımı dört ay boyunca film çekimi için bırakamam” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap