SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ünlü tasarımcı tatil için gittiği evde ölü bulundu

Ünlü tasarımcı tatil için gittiği evde ölü bulundu

06 Mart 2021 Cumartesi - 11:32




Ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk, tatil için gittiği Muğla’nın Ula ilçesinde kaldığı tek katlı müstakil evde ölü bulundu. Olay yerinde yapılan ilk incelemede, Yılmaztürk’ün mutfaktaki ocaktan sızan gaz nedeniyle zehirlendiği öğrenildi.





Tatil için İstanbul’dan Muğla’nın Ula ilçesine giden ünlü tasarımcı Aslı Yılmaztürk’ten kötü haber geldi. Bir süredir kendisinden haber alınamaması üzerine, Yılmaztürk’ün yakınları durumu 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Yılmaztürk’ün Akçapınar Mahallesi’nde kaldığı eve sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Eve gelen ekipler, 35 yaşındaki Yılmaztürk’ü yerde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Yapılan kontroller sonucu, Aslı Yılmaztürk’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ünlü tasarımcının cenazesi yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ ZEHİRLENME

Öte yandan, jandarma ekiplerince yapılan ilk incelemede, Yılmaztürk'ün mutfak kısmındaki ocaktan sızan gazdan zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap