SON DAKİKA



Haber > Magazin > Usta oyuncu 79 yaşında baba olmuştu!

Usta oyuncu 79 yaşında baba olmuştu!

15 Mayıs 2024 Çarşamba - 11:37




Geçtiğimiz sene mayıs ayında yedinci kez baba olan Oscar ödüllü oyuncu Robert De Niro, babalık hakkında konuştu. Ünlü isim, "Beni koşulsuz seven tek kişi kızım" açıklamasıyla kısa sürede magazin gündemine oturdu.





Oscar ödüllü usta aktör Robert De Niro geçtiğimiz mayıs ayında yedinci kez baba olduğunu duyurmuştu. Yıldız oyuncu, Tribeca Film Festivali'ne çocuğunun annesi Tiffany Chen (45) ile katılmış ve ilk kez bir etkinlikle birlikte görüntülenmişti.

Daha önce 79 yaşında baba olmanın nasıl bir his olduğu hakkında konuşan oyuncu "Harika hissediyorum" demişti. Diğer çocuklarını da minik kızıyla tanıştıran ünlü isim, kızından sevgi dolu sözlerle bahsetmişti.

"İNANILMAZ BİR ŞEY"

79 yaşında baba oldum, harika bir his. Ona baktığımda dert ettiğim her şey uçup gidiyor. Büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum ama düşünüyor, her şeyi gözlemliyor ve izliyor. İnanılmaz bir şey. Bunun tadını çıkarmak için olabildiğince uzun süre etrafta olmak istiyorum.79 yaşında baba oldum, harika bir his. Ona baktığımda dert ettiğim her şey uçup gidiyor. Büyüdükçe nasıl olur bilmiyorum ama düşünüyor, her şeyi gözlemliyor ve izliyor. İnanılmaz bir şey. Bunun tadını çıkarmak için olabildiğince uzun süre etraft

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap