SON DAKİKA



Haber > Magazin > Wendy Williams'a demans ve afazi teşhisi konuldu

Wendy Williams'a demans ve afazi teşhisi konuldu

25 Şubat 2024 Pazar - 11:07




ABD'li Talk Show sunucusu Wendy Williams'a demans ve afazi teşhisi konuldu. Bu haber, Wendy Williams'ın ekibi arkadaşları tarafından duyuruldu.





Yapılan açıklamada, ünlü ismin gereken tedaviyi aldığı bildirildiABD'li televizyon sunucusu ayrıca iş insanı Wendy Williams, on yılı gibi bir süre boyunca 'Wendy Williams Show'da sunuculuk yapmasıyla tanınmıştı. Bir süredir Grave hastalığı, lenfödem ve hipertiroidi ile uğraşan 59 yaşındaki Williams'a, oyuncu Bruce Willis'in de yakalandığı afazi ve frontotemporal demans teşhisi konulduğu açıklandı.

"DURUMU HAKKINDA SPEKÜLASYONLAR YAPILDI"

Ünlü ismin ekibi, yazılı olarak yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: Hayranlarının bildiği gibi Wendy, geçmişte de Graves ve lenfödem gibi sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. Bütün bu konularda da kamuoyuna açık davrandı. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde, Wendy'nin bilgiyi işleme yeteneği hakkında zaman zaman sorular soruldu ve birçok kişi, özellikle de kelimeleri kaybetmeye, zaman zaman düzensiz davranmaya ve finansal işlemleri anlamakta zorluk çekmeye başladığında, Wendy'nin durumu hakkında spekülasyonlar yaptı."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap