SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yalnız anne olmak insanı zor duruma sokabiliyor

Yalnız anne olmak insanı zor duruma sokabiliyor

30 Mayıs 2024 Perşembe - 09:22




Eski manken Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızı A.Ö.'nün kendisine saldırıp, balkona kilitlediğini söylemesiyle gündem olmuştu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçerek, A.Ö.'yü koruma altına almıştı. Oyuncu ve model Tuba Ünsal, meslektaşının yaşadığı durum hakkında konuşarak; Akkaya ile kızının yaşadıklarından çok etkilendiğini anlattı.





Oyuncu ve model Tuba Ünsal (42), önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ünsal, elindeki ödem giderici suyunu soran gazetecilere; "Devamlı böyleyim, insan vücuduna iyi baktığında zihni de iyi oluyor. Gerçi en son lahmacun yerken çekmiştiniz" diye cevap verdi.

Ünlü isim, CZN Burak olarak bilinen şef Burak Özdemir'in Cannes Film Festivali'ne katılması ve sosyal medyadan aldığı tepkilerle ilgili konuştu

"NE AYIP BİR ŞEY!"

Ünsal, "Ne ayıp bir şey! Yani kimiz biz? Ona kebapçı, buna model, ona sanatçı diye tanımlar... Bir kebapçı olarak gitmişse oraya, onun sadece alkışlanması gerekiyor!" dedi ve ekledi:

Kendi yapamadıklarımız üzerinden bir hapislikle hayata yaklaşıyoruz. Ne münasebet ya, o çocuk genç yaşta o kadar başarılı oldu ki! Ve kimi kırdı, kimi üzmüş? Ben depremde CZN Burak'ın ne kadar çok çalıştığını biliyorum. Biraz geçmişe bakmak lazım. İsteyen de gider ayrıca, orası sadece oyuncuların gittiği yer değil; festivaller böyledir. Bir sürü sektörden insan orda vakit geçirir, workshoplara giderler, film izlerler. Gideni suçlamamak lazım.


"OLAN HER ŞEYE ŞÜKREDİYORUM"

Oyuncu, Aleyna Tilki’nin küçük yaşlarda şöhret olmaktan dolayı çocukluğunu yaşayamadığını söylediği açıklamasını; "Ben olan her şeye şükrediyorum. Gerçekten o yüzden de çok mutluyum. İnsan hayatta başına gelen kötü şeylere elindeki feneri tutarsa onlar büyür, güzel şeylere elindeki feneri tutarsa güzellikleri büyütür. O yüzden bence Aleyna da büyüdükçe bunu yaşayacaktır" sözleriyle değerlendirdi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap