SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yatak odası sırrını ifşa etti

Yatak odası sırrını ifşa etti

09 Nisan 2021 Cuma - 09:57




Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınladığı Dur Bi Dinle programının bu haftaki konuğu usta oyuncu Erdal Özyağcılar oldu. Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken Özyağcılar ayak fetişisti olduğunu söyledi.





FOX TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Hasan Ali karakterine hayat veren usta oyuncu Erdal Özyağcılar, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan Dur Bi Dinle programının konuğu oldu.

Usta oyuncu, çocukluk yıllarından, kariyerine varana kadar birçok konuda samimi açıklamalar yaptı. 

"ARKADAŞIMIN BELGESİYLE SINAVA GİRİP KAZANDIM.."
Hayatını anlatan belgeseli izleyen Özyağcılar, 1960'lı yıllarda İlhan Ongan ismiyle İstanbul Belediye Konservatuarına girdiğinin anlatıldığını duyunca araya girerek herkesi şaşkına çeviren bir itirafta bulundu. Usta sanatçı, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: 

"Ankara Devlet Konservatuarına girdik ama kazanamadık. İlhan da 'ben de İstanbul Belediye Konservatuarı'na giriş belgesi var ama ben girmeyeceğim' dedi. Bende hemen o kağıdı versene ben gireyim dedim. Kağıdı aldım ve onunla girdim. Allah'tan sınava girerken nüfus kağıdı sormadılar. Sonrasında da sınavı kazandım."

“BAKTIM VE BU İŞ OLUR DEDİM..”
Yıllar önce yaptığı usulsüzlüğü itiraf ederek programa damga vuran 73 yaşındaki oyuncu cinsel hayatıyla ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.

Ayak fetişisti olduğunu söyleyen usta oyuncu, eşi Güzin Özyağcılar ile tanışma hikayesini şöyle anlattı:

"Erkek çocukları konuşuyor ya delikanlılık zamanında 'Sen neyden hoşlanırsın?' diye sordular, ben de ayağı çirkin birisiyle asla yapamam dedim. O zaman Güzin'den de hoşlanıyorum, arkadaşlarıma söyledim. Sonra dediler ki 'Ağabey kolayı var. Biz onu yatırırız, çıkarırız ayakkabılarını bakarsın ona göre karar verirsin.' Tuttular zavallı Güzin'i yarım çizmelerini... Sonra baktım ve bu iş olur dedim.”

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap