SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yatakta inanılmaz pozlar verdi!

Yatakta inanılmaz pozlar verdi!

23 Ocak 2021 Cumartesi - 10:17




Deniz Akkaya sahalara inanılmaz pozlarla geri döndü! 'Alem Buysa Kral Benim' dercesine Instagram'da peş peşine seksi pozlar veren 43 yaşındaki manken yatakta nefes kesti.





Deniz Akkaya, bir dönemin en ünlü mankenlerinden biriydi! Magazin basını her podyuma çıkışında onu görüntülemek için adeta birbirini ezer, kiminle aşk yaşasa herkesi peşinden koştururdu.

Uzunca bir süre sessiz kalan Deniz Akkaya, 'Mekanın sahibi geri geldi' diyerek peş peşe birbirinden seksi pozlarıyla 43 yaşında da olsa genç kızları cebinden çıkaracağını dosta düşmana ilan etti.

KÜVETE GİRİP POZ VERDİ TEPKİ GÖSTEREN YORUMCUYA 'UZA ŞURADAN' DİYEREK AYAR ÇEKTİ

Deniz Akkaya'nın küvete girip 'Keyifteyimdir' notuyla paylaştığı pozu kuşkusuz son dönemin en iddialı fotoğrafı. Deniz Akkaya ismine yakışır bu kare, sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisine neden olmuştu. ‘Kimse küvette poz vermez. Çok ayıp ya mahremin yok mu hiç’ yorumunu gören Akkaya, sinirlerine hakim olamadı ve “Yahu bir uzayın şu sayfadan” şeklinde yanıt verdi.


ŞİMDİ DE YATAKTA NEFES KESTİ

Deniz Akkaya şimdi de yatakta oldukça seksi pozlar verdi. 40 yaşını geçen ortalama bir kadına göre oldukça diri ve fit vücudunu gözler önüne seren Deniz Akkaya, kendine olan özgüveninde ne kadar haklı olduğunu cümle aleme ispat etti.


 

 


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap