A+ A-
Yorum
10

Yavuz Bingöl, 21 yaş küçük aşkıyla evleniyor!

Yayın Tarihi: 16.09.2024 - 09:17
Türkücü Yavuz Bingöl'ün (59), altı yıldır birlikte olduğu kendisinden 21 yaş küçük Nilşah Ağaoğlu ile nikâh masasına oturacağı geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. Kıbrıs'taki konserinden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, evlilik kararıyla ilgili açıklama yaptı.
Kaynak:MİLLİYET

Ağustos 2015'te hayatını birleştirdiği dördüncü eşi Öykü Gürman ile Nisan 2016'da yollarını ayıran Yavuz Bingöl, bir kez daha nikâh masasına oturmaya hazırlandığı, geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı.

38 yaşındaki peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile uzun süredir aşk yaşayan 59 yaşındaki türkücü, ekim ayında beşinci kez evleneceği söylenmişti.

"GÜZEL BİR AKŞAM OLACAK"

Yavuz Bingöl, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde konser verdi. Ünlü isim, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

"Güzel bir akşam olacak. Benim için değerli vakitlerini harcayan herkese teşekkür ederim" diyen Bingöl, "Yaz ayları sizin için nasıl geçti?" sorusuna; "Yaz ayları güzel geçti. 6 aydır Altunizade Kültür Merkezi'nde (AKM) yapacağımız etkinliğe çalışıyoruz. Tüm halkımızı bekliyoruz. Onun dışında konserlerimiz oluyor. Yaz güzel, tempolu geçti" cevabını verdi.

"SÜRPRİZ OLSUN"

Son olarak dört yıl önce 'Teşkilat' adlı dizide rol alan sanatçıya, "Sizi uzun zamandır ekranlarda göremiyoruz. Yeni proje var mı?" sorusu yöneltildi. Bingöl ise bunun üzerine; "Evet, biraz ara verdim. Bu sene inşallah bir yapımda olacağım. Yeni projeyle ekranlara dönüyorum. Sürpriz olsun" açıklamasında bulundu.

 

 
Etiketler