SON DAKİKA



Haber > Magazin > Yıllar sonra aynı karede!

Yıllar sonra aynı karede!

13 Haziran 2024 Perşembe - 14:07




Eski manken Demet Şener, kızı İrem ve oğlu Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 6 yıl önce yollarını ayırmıştı. İkilinin İrem adını verdikleri kızları, liseden mezun oldu. Eski eşler, kızlarının mezuniyet töreninde kameralara poz verdi.





1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen manken Demet Şener, milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile 2005 yılında dünyaevine girmişti.

İrem ve Ömer isimlerini verdikleri iki çocuk sahibi olan ikili, 13 yıllık evliliğin ardından 2018'de olaylı bir şekilde boşanmıştı.

"MECBUR BİR ARAYA GELECEĞİZ"

Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda görüntülenen tescilli güzel, nafaka anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olduğu eski eşiyle aralarının nasıl olduğu sorusunu şöyle cevaplamıştı:

Ne sulh, ne de kanlı bıçaklı. Ben de bilmiyorum hangi taraftayım, sanırım araftayım. Şu an karşılıklı iletişim yok ama İrem'in mezuniyeti var, mecbur bir araya geleceğiz. Keşke olmasa böyle ama yapacak bir şey yok.


YILLAR SONRA BİRLİKTE POZ VERDİLER

Nafaka davaları hâlâ devam eden eski eşler, kızları İrem'in lise mezuniyet töreninde bir araya geldi.

Altı yılın ardından ilk kez aynı karede yer alan ikiliden İbrahim Kutluay, eski eşi ve çocuklarıyla çekilen karesine 48.5 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünde yer verdi.

Milliyet

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap