A+ A-
Yorum
10

Yüsra Geyik, Sahtekarlar finali sonrası Operasyon Alesta kadrosuna katıldı

Yayın Tarihi: 24.03.2026 - 12:03
Sahtekarlar dizisi final yapan Yüsra Geyik, TRT’nin iddialı dizisi Operasyon Alesta’da donanmanın parlak subayı Beren Varnalı’yı canlandıracak.
Kaynak:MYNET

Sahtekarlar dizisinde Kıvılcım rolüyle tanınan Yüsra Geyik, dizinin final yapmasının ardından hemen TRT tabii’nin yeni projesi Operasyon Alesta kadrosuna dahil oldu.

Sahtekarlar’dan Operasyon Alesta’ya hızlı geçiş

Yüsra Geyik, geçtiğimiz hafta final yapan Sahtekarlar dizisinin ardından yeni projeye imza atmaya hazır. Oyuncu, Milli Savunma Bakanlığı ve Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın desteğiyle çekilecek olan Operasyon Alesta kadrosuna dahil oldu.

Yeni rol: Donanmanın parlak subayı

Yüsra Geyik, Operasyon Alesta’da Beren Varnalı karakterine hayat verecek. Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un üstlendiği dizide, Beren Varnalı donanmanın en parlak subaylarından biri olarak ekranlarda izleyiciyle buluşacak.

Hedef: İzleyiciyi ekrana kilitlemek

Arka Sokaklar ve pek çok dizide rol alarak geniş bir izleyici kitlesi kazanan Geyik, Operasyon Alesta ile aksiyon ve dramatik sahnelerde yeteneklerini sergileyecek. Dizinin TRT tabii ekranlarında yayınlanmasıyla birlikte, seyirci tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Etiketler